duminică, noiembrie 30, 2014

”Aleg să mă implic. STOP Bullying!” Seminar de informare 27.11.2014

Seminar de informare 27.11.2014
 
 
Seminarul de informare din data de 27 noiembrie 2014
a reunit șase cadre didactice și peste 50 de elevi ai Școlii nr. 135 din București.

Agenda seminarului a cuprins următoarele:

* Prezentarea proiectului ”Aleg să mă implic. STOP Bullying!” - Anna-Maria Bitere, Manager de proiect;
* Ce este bullying-ul? - Andreea Vasile, Psiholog și Președinte Asociația E.L.E. - creează și educă;
* Reprezentația piesei de teatru - Asociația STAGE ONE PRODUCTION;
* Descrierea fenomenului de bullying, tipuri de bullying, efecte, recomandări - Andreea Vasile, Psiholog și Președinte Asociația E.L.E. - creează și educă;
* Evaluarea seminarului.

 Seminarul de informare a fost susținut de Andreea Vasile, psiholog în cadrul Asociației E.L.E. – creează și educă, organizație nonguvernamentală care a ales să susțină proiectul nostru și să se implice activ în prevenirea și combaterea fenomenului de bullying. Andreea, te felicităm pentru dăruirea și profesionalismul tău și îți mulțumim încă o dată pentru tot sprijinul acordat!

 Din analiza mesajelor primite de la copii, atât verbal, cât și în scris a rezultat succesul deplin al evenimentului. Acest succes s-a datorat tuturor celor implicați, dar mai ales tinerilor actori voluntari, elevi ai școlii de actorie Victoria Art. Alex Dediu, Anisia Zlătaru, Vlad Linta şi Alexandru Dumitru sunteți minunați! Vă felicităm din suflet pentru talentul vostru și vă mulțumim pentru că ați ales să fiți alături de noi!

 În final, dar nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim elevilor pentru participare și pentru implicarea activă în timpul seminarului. Sincere mulțumiri Doamnei Director și cadrelor didactice din Scoala nr. 135 din București pentru găzduire, deschidere și tot suportul acordat în organizarea și desfășurarea acestui eveniment!
 
Sursa:
 
 





 

http://asociatiaspring.ro/Acasa

------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Links Menu (Blogroll)