duminică, ianuarie 04, 2015

Activităţi din cadrul proiectului "Aleg să mă implic. STOP Bullying!"- Asociația Spring

 
Activităţile din cadrul proiectului "Aleg să mă implic. STOP Bullying!" au continuat vineri, 19 decembrie 2014, cu un workshop la care au participat 12 elevi ai claselor a V-a şi a VI-a din Şcoala Gimnazială "Ionel Teodoreanu".

 Transpuşi în rol de agresor, victimă şi martor, participanţii au avut oportunitatea să creeze şi să interpreteze scenete în care să fie protagonişti ai unor situaţii de tip bullying. La finalul exerciţiilor, elevii au fost încurajaţi să-şi analizeze trăirile resimţite în cele trei ipostaze şi să găsească soluţii pentru rezolvarea corectă a situaţiilor de bullying cu care se confruntă sau se pot confrunta în şcoală şi nu numai
.
În încheierea seminarului, participanţii au primit broşura "Aleg să mă implic. STOP Bullying!" în care sunt prezentate două cazuri de bullying, precum şi recomandări pentru victimele, agresorii şi martorii implicaţi în astfel de situaţii. Broşura va fi disponibilă în curând în format electronic pe websiteul Asociaţiei SPRING pentru a fi consultată de elevi, profesori, părinţi şi alte persoane interesate de combaterea fenomenului de bullying în şcoli.

 Mulţumim elevilor pentru interesul manifestat faţă de activităţile propuse şi implicarea lor activă pe tot parcursul seminarului! Mulţumim încă o dată tuturor persoanelor care şi-au dedicat expertiza, timpul şi energia pentru a da viaţă acestor experienţe educative valoroase create pentru aceşti copii minunaţi!













Sursa: Mai mult, aici:

Workshop Şcoala Gimnazială "Ionel Teodoreanu"

------------------------------------------------------------------------------------
https://www.facebook.com/pages/Aleg-s%C4%83-m%C4%83-implic-STOP-Bullying/1518978461681529?fref=photo
----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Links Menu (Blogroll)